firma profil
Forside > om oss > Om oss

firma profil

Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. er lokalisert i Chengnan Industrial Park, Baoying County, Yangzhou City, Jiangsu-provinsen. Selskapet dekker et område på 38.000 kvadratmeter, et byggeområde på 18.000 kvadratmeter, og nesten 150 ansatte. Den har mer enn 100 sett med helautomatisert og mekanisert taulagingsutstyr. Den introduserte japansk teknologi og utviklet en ny produksjonslinje for tolags taufletning (innhentet av departementet for vitenskap og teknologi i 2006. Xinghuo Project Certificate, Jiangsu High-tech Product Certificate), på avansert nivå i industrien, det er en av de sterke kjemiske fibertauproduksjonsbedriftene i landet.

Selskapet har bestått ISO9001 internasjonal standard kvalitetssystem sertifisering, og har suksessivt oppnådd typegodkjenning av Kina (CCS), USA (ABS), Frankrike (BV), Japan (NK), Russland (RS) klassifiseringsselskap, og oppnådd Tyskland (DNV-GL), Storbritannia (LR), Italia (RINA), Sør-Korea (KR) og andre 9 internasjonale autoritative klassifiseringsselskaper for marine produktsertifikater. Bedriftsproduktet varemerke "XIANGCHUAN" merkevare tau inkluderer polypropylen-serien produkter, nylon multifilament (nylon) serie produkter, polyester serie produkter. Selskapet har også selvstendig utviklet polyetylentau med ultrahøy molekylvekt, monofilamenttau av nylon (ofte kjent som atlastau), høyfaste blandede tau, kompositt-tau, etc. den flettede strukturen til tauet har tre tråder, fire tråder, seks tråder, åtte tråder, tolv tråder, dobbeltlags flette, etc., og diameterområdet 4 mm-150 mm er for kundene å velge; samtidig produksjon Forskjellige nettverk (sikkerhetsnett, landgangsnett, vindtett nett, dekknett), sprederserieprodukter. Produktene er foretrukket blant brukere innen skipsbygging, havtransport, offshore-operasjoner, redning, petroleumsleting, plattformer, nasjonal forsvarsindustri og havnehåndtering ved havnemyndigheten. Merkekabelen "XIANGCHUAN" har blitt et pålitelig merke for brukere.

Å følge merkevarestrategien er det evige temaet for bedriften; å følge teknologisk innovasjon er den uuttømmelige drivkraften for utviklingen av bedriften. Selskapet har sterk teknisk styrke og utvikler aktivt høyteknologiske produkter. For tiden har vi totalt 16 oppfinnelsespatenter og bruksmodellpatenter. Det har søkt om et gnistprogramprosjekt fra departementet for vitenskap og teknologi, et høyteknologisk produktprosjekt i Jiangsu-provinsen og et fakkelprogramprosjekt i Jiangsu-provinsen. Og etablert et teknologisenter for forskning og utvikling av kjemisk fibertau, har det laget på grunn av bidrag til utviklingen av Kinas skipsbyggingsindustri og havtransport.


*tema:
Navn:
Telefon:
*Post:
adresse:
*innhold:
*bekreftelseskode:

KONTAKTINFORMASJON

 • Adresse:

  No.8 Chengnan road, chengnan industripark, Baoying fylke, Jiangsu Kina

 • E-post:

  E-mail1:vanzer@xcrope.com  Vanzer Tao
  E-mail2:sales@xcrope.com    Wang Peng
  E-mail3:grace@xcrope.com    Grace Li
  E-mail4:info@xcrope.com       David Cheng

 • Firmatelefon:

  +86-514-88253368

 • Oversjøisk salgsavdeling:

  +86-514-88302931

SITEKART

facebook2.png google-plus-square.png Twitter.png

Copyright av © Jiangsu Xiangchuan Rope Technology Co., Ltd. | Alle rettigheter reservert

SITEKART

Drevet av Yicheng Network